SynttärilAHJA jäsenille: hieronTALAHJAKORTTI ja LISÄRAVINNE-ALE

Porihalli on ollut nyt 9 vuotta Aittaluodossa ja synttäreiden kunniaksi tarjoamme kaikille asiakkaillemme 5 euron lahjakortin hierontaan sekä 20 prosentin alennuksen juomasta tai patukasta Porihallilla. Lue alta ohjeet lahjakortin ja alennuksen hyödyntämiseen.

20 prosentin tarjous asiakkaillemme yhdestä juomasta tai patukasta Porihallin asiakaspalvelussa. Edun voit käyttää näyttämällä kassalla Porihalli-sovelluksen etu-painikkeesta alennuksen. Yksi alennus per asiakas. Alennus käytettävä 31.10.2023 mennessä. Tarjous ei koske Hackberryn tuotteita.

5 euron lahjakortin voi käyttää Porihallilla toimivan hierojan Miika Kultavirran hierontoihin ajalla 6.10.-31.12.2023. Lue alta ohjeet hieronnan varaamiseen sekä lahjakortin käyttämiseen:


HINNASTO

45 min hieronta 40 euroa

60 min hieronta 48 euroa

90 min hieronta 65 euroa


5 euron lahjakortti vähennetään hinnasta maksaessa


Huom! Lahjakortti on käytössä vain varauksiin ajanjaksolla 6.10. - 31.12.2023. Lahjakortti on henkilökohtainen ja käytössä on vain yksi 5 euron lahjakortti per asiakas.


Miten lunastan edun?


- Mene osoitteeseen https://vello.fi/miikakultavirta/

- Valitse haluamasi hieronta

- Valitse sopiva aika kalenterista.

- Täytä yhteystietosi.

- Esitä hieronnan yhteydessä Porihalli-sovelluksen eduista löytyvä lahjakortti jolloin hieronnan hinnasta vähennetään 5 euroaMe voimme ylpeänä esitellä Sinulle Porin monipuolisimman liikuntakeskuksen!