Päivitä yhteystietosi!
Tilaa tutustumiskäynti!

Yrityksille

Porihalli tuottaa yrityksille erinäisiä lisäpalveluita mm. Tyky-päivän tai valmennuskurssin muodossa. Teemme yhteistyösopimuksia tai yrityssopimuksia yrityksen tarpeiden mukaan. Voimme laskuttaa suoraan yritystä, mikäli työnantajana haluat tukea työntekijöidesi hyvinvointia liikuntapalveluiden osalta.

Ota yhteyttä myyntipäällikköömme osoitteeseen marika.ruotsala@sportcotton.fi, ja räätälöidään juuri teidän yrityksellenne sopivin kokonaisuus.

Alla esimerkkejä yhteistyöstä satakuntalaisten yritysten kanssa.

Luvata
Securitas
SOK
 • Luvata Pori Oy kuuluu Luvata-konserniin, joka on maailman johtavia yrityksiä metallituotteiden ja niihin liittyvien teknisten ratkaisujen tuottajana. Luvatan sovellutuksia käytetään muun muassa uusiutuvissa energioissa, terveydenhuollossa, sähköteollisuudessa sekä kulutustuotteissa. Luvata Pori Oy työllistää noin 330 henkilöä. Luvata pitää henkilöstön hyvinvointia tärkeänä asiana, jonka edistämiseksi tehdään laaja-alaista työtä.

  Menestyksekäs yhteistyömme Luvatan kanssa on jatkunut jo miltei vuosikymmenen ajan. Luvata huolehtii työntekijöidensä työkyvyn ylläpitämisestä monin eri tavoin. Porihallin kanssa yhteistyössä on toteutettu muun muassa työntekijöiden kuntosalijäsenyydet, sählyvuorot ja liikuntapäivät. Lisäksi Luvata on mahdollistanut työntekijöilleen Elämäntapamuutos- valmennuksen ryhmässä jo kahden vuoden ajan. Ryhmä on tarkoitettu työntekijöille, joiden tavoitteena on painonpudotus, yleisen terveyden ja hyvinvoinnin lisääminen sekä fyysisen kunnon parantaminen. Ryhmä kokoontuu valmentajan johdolla viikoittain.

  ”Tämä on Luvatalta merkittävä satsaus. Valitsimme Elämäntapamuutos-valmennuksen yhteistyökumppaniksi Porihallin, sillä saimme käyttöömme Porihallin monipuoliset tilat sekä erittäin asiantuntevan ja ihmisläheisen liikunnanohjaajan. Räätälöimme valmennuksen sisällön yhdessä Kristiina Uusitalo-Lindholmin kanssa”, kertoo Petra Miesmaa Luvatan henkilöstöhallinnosta. ”Lisäksi Luvata pyrkii mahdollisuuksien mukaan toteuttamaan hankkeita paikallisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Yhteistyö satakuntalaisten yritysten kanssa on yhteiskuntavastuuta, jota haluamme osaltamme kantaa.”

  Tekninen päällikkö Leo Lindqvist aloitti Elämäntapamuutos – valmennuksessa tammikuussa 2014. Valmennuksen tulokset näkyvät Leon muuttuneessa olemuksessa. Tulokset on saavutettu pitkäkestoisella työllä ja pilke silmäkulmassa yhdessä työkavereiden kanssa. ”Kampanja on vastannut toiveitani. Säännöllinen tapaaminen ja yhdessäolo-on mukavinta. Olemme saaneet myös tutustua uusiin, erilaisiin liikuntamuotoihin.”

  ”Luvatan ryhmän kanssa on ollut huikea työskennellä. Minulle suurin palkinto on ryhmäläisten huikea asenne, henki ja konkreettiset tulokset. Välillä on oikein mietityttänyt, että mitäs sinne Luvatan juomaveteen laitetaan, niin mielettömällä asenteella ihmiset liikkuvat. Lajeja on kokeiltu laidasta laitaan ja aina tunnit päätyvät hymyileviin kasvoihin. Ja mitä tuloksia….. Ihan huikeaa sitoutumista! Elämäntapamuutoksessa haetaan nimenomaan pitkäkestoisia muutoksia ei pikakursseja ja sen esim. Luvatan henkilöstö on oivaltanut. Kultainen keskitie ja kohtuus,” kertoo Kristiina Porihallilta.


 • Securitas on maailman johtava turvallisuuspalveluyritys joka tuottaa monipuolisia, laadukkaita ja yksilöllisiä turvallisuuspalveluja yrityksille, yhteisöille ja julkiselle sektorille sekä kuluttajille. Yhteistyömme Securitaksen kanssa on jatkunut jo vuosia. Securitas maksaa merkittävän osan työntekijöidensä kuukausimaksuista Porihallilla.

  ”Työ turvallisuusalalla vaatii tiettyjä fyysisiä valmiuksia. Pidämme liikunnallista elämäntapaa erittäin tärkeänä osana työntekijöidemme työkyvyn ylläpitämisessä. Sillä, että voimme suositella treenipaikkaa työntekijöillemme, on valtavan suuri merkitys siihen, treenaavatko työntekijämme vaiko eivät.”
  Talouden suhdanteista huolimatta emme ole halunneet tinkiä tästä työntekijöillemme tarjotusta liikuntaedusta.

  Kalle Leppänen, yksikön päällikkö / Securitas Pori


 • Satakunnan Osuuskauppa on satakuntalaisten ihmisten omistama paikallinen yritys. Toimialamme ovat market- ja tavaratalokauppa, matkailu- ja ravitsemiskauppa, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa sekä auto- ja autotarvikekauppa. Olemme palvelualojen suurin työllistäjä Satakunnassa. Työntekijöitä meillä on noin 1 300.

  Henkilöstö on tärkein resurssimme. Siksi onkin selvää, että haluamme huolehtia henkilökunnastamme mahdollisimman hyvin. Yksi keino tähän on tarjota etuja, jotka mahdollistavat henkilöstöllemme laadukkaiden liikuntapalveluiden käytön edullisesti.

  Satakunnan Osuuskauppa tarjoaa työntekijöilleen edullisia liikuntamahdollisuuksia rahoittamansa osuuskaupan henkilöstökerhon kautta. Henkilöstökerhon jäsenet pääsevät käyttämään mm. PoriHallin liikuntapalveluja huomattavasti normaalihintoja edullisemmin. Etu on erittäin suosittu henkilökuntamme keskuudessa, ja omalta osaltaan pitää työntekijämme hyvässä työvireessä.

  Henkilöstöpäällikkö Päivi Huhtamaa, Satakunnan Osuuskauppa