Päivitä yhteystietosi!

Tuntikuvaukset

Les Mills
Spinni
Muut
 • LES MILLS –lisenssitunnit:

  Kaikissa Les Mills –ohjelmissa lanseerataan uudet musiikit ja uusi koreografia kolmen kuukauden välein. Tunti on siis samanlainen, menet sitten kenen tahansa ohjaajan tunnille. Les Mills –ohjaajat ovat kuhunkin lajiin koulutettuja alansa ammattilaisia.

  Les Mills BodyBalance

  Tunti on harkittu kokonaisuus Tai Chi´ta, Joogaa ja Pilatesta.  BodyBalance parantaa liikkuvuutta, vahvistaa erityisesti jalkojen ja keskivartalon lihaksia, auttaa keskittymään ja rentouttaa. Täydellistä kehon ja mielen harmoniaa.

  Les Mills BodyCombat

  Erittäin tehokas hapenottokykyä parantava, itsepuolustuslajeihin pohjautuva tunti! BodyCombat koostuu karaten, nyrkkeilyn, taekwondon, tai chi´n ja muay thain tekniikoista. Vahva musiikki ja intensiivinen ohjaus siivittävät sinut uskomattomiin suorituksiin!

  Les Mills BodyStep

  Energinen hapenottokykyä parantava askellustunti step-laudalla! BodyStep tunnilla kunto nousee ja rasva palaa mukaansatempaavan musiikin tahdissa! Sykettä, tehoa, energiaa!

  Les Mills BodyAttack

  Sporttinen hapenottokykyä kehittävä tunti! Tällä energiaa pursuavalla intervallitunnilla yhdistyvät atleettiset aerobiset liikkeet sekä voimaa ja kehonhallintaa kehittävät liikkeet. Energiset ohjaajat ja vauhdikas musiikki motivoivat sinut kohti tavoitettasi: vieläkin parempaa kuntoa!

  Les Mills CXWORX

  Erinomainen keskivartalotreeni  vain puolessa tunnissa! Tunnilla vahvistetaan vatsa-, selkä- ja pakaralihaksia dynaamisten lihaskuntoliikkeiden avulla. CXWORX parantaa funktionaalista voimaa ja tasapainoa. Vaihtoehtoiset suoritustavat takaavat sopivan harjoituksen niin aloittelijoille kuin edistyneille treenaajille!

  Les Mills BodyPump

  Aito ja alkuperäinen koko vartaloa vahvistava lihaskuntotunti! Levytankojen ja -painojen sekä käsipainojen kanssa tehtävät liikkeet haastavat kaikki kehon suuret lihasryhmät. BodyPump muokkaa ja kiinteyttää sekä vahvistaa lihaksiasi uskomattoman nopeasti!

  Les Mills BodyVive

  45 minuutin tehokas kokonaisuus toiminnallista voimaa, kestävyyttä ja keskivartalotreeniä! Muun muassa erilaisilla kyykyillä, juoksuaskeleilla ja tuubikuminauhalla tehtävillä lihaskuntoliikkeillä saat takuuvarmasti hien pintaan ja lihakset töihin olet sitten vasta-alkaja tai kokenut konkari.

  Les Mills Grit Strenght

  Maksimoi lihasvoimasi 30 minuutin erittäin intensiivisellä intervallitreenillä! Grit Strenght on lihasvoimaa kehittävä harjoitus, jossa käytetään harjoitteluvastuksina levytankoa, -painoja ja step-lautaa. Musiikki ja liikkeet tarjoavat treenin, joka parantaa hapenottokykyä, lihasvoimaa ja  –kestävyyttä.  Tämä on harjoitus, jonka tulokset huomaat nopeasti!

  Les Mills Grit Plyo

  Tällä 30 minuutin tunnilla maksimoit ponnistusvoimasi! Liikkeissä käytetään apuvälineinä step-lautaa ja joskus myös levypainoa tehojen ja kuorman lisäämiseksi. Mukaansatempaava musiikki ja innostava ohjaus saavat sinut varmasti ylittämään itsesi. Grit Plyo kehittää räjähtävää voimaa ja tekee sinusta vahvemman ja nopeamman!

  Les Mills Sh´Bam

  Sh’Bam yhdistää helpot, mutta kuumat tanssiliikkeet yhteen soljuvaksi tanssitunniksi. Se onkin täydellinen tapa kohottaa peruskuntoa ja vapauttaa sisäinen starasi – vaikka et paljoa tanssia osaisikaan. Sh’Bam on sosiaalinen ja erittäin hauska tapa kuntoilla, sillä jokainen 45-minuuttinen treeni on elinvoimainen ja saa sinut täyteen positiivista energiaa!

 • Spinni eli sisäpyöräily:

  Kunto korkealle sisäpyöräillen! Spinni eli sisäpyöräily kehittää helpolla mutta tehokkaalla tavalla hapenottokykyä sekä vahvistaa alavartalon lihaksia! Helppoa, tehokasta  ja hauskaa!

  Spinni Basic 45´

  Aerobista harjoittelua melko matalilla sykkeillä. Tunti sopii loistavasti aloitteleville spinnaajille ja toimii hyvin palauttavana harjoituksena kokeneemmille polkijoille. Tunnin tavoitteena on peruskestävyyden (peruskunto) parantaminen – myös rasva-aineenvaihdunta paranee. Tunnilla opetetaan ja käytetään vain sisäpyöräilyn perustekniikoita.

  Spinni Cardio 45´-55´

  PerusSpinniä haasteellisempi hapenottokykyä kehittävä tunti – Sykealueharjoittelua vauhtikestävyyden alueella. Tunti on luonteeltaan keskiraskas ja kehittää hyvin hengitys- ja verenkiertoelimistön toimintaa. Energiankulutus on erittäin suurta ja koska harjoitus on pääosin aerobinen, toimii tunti erittäin hyvin myös painonhallintaa ja rasvanpolttoa ajatellen. Tavoitteena on verenkiertoelimistön harjoittamisen lisäksi väsymyksen vastustuskyvyn kehittäminen. Cardio-tunnilla on mahdollisuus todella fiilistellä ja nauttia musiikista, samalla kuunnellen oman kehon tuntemuksia.

  Spinni HIIT 30´

  SpinniStudiomme haastavin tunti. Tunti toteutetaan intervalliperiaatteella eli tunnilla vaihtelevat selkeät työ- ja palutusvaiheet. Työvaiheissa syke nostetaan aina maksimitasolle asti. Maksimikestävyysharjoittelu parantaa erityisesti maitohapon sieto- ja poistokykyä. Tunti on erittäin kovatehoinen, joten se ei sovi liikuntaa/sisäpyöräilyä aloittelevalle. Tällä tunnilla koetellaan niin fyysisiä kuin henkisiäkin rajoja, joten hyppää satulaan, jos kaipaat haasteita!

  Spinni 90´

  Kerran kuukaudessa spinnataan pitkään ja hartaasti! Puolentoista tunnin mittainen treeni sisäpyöräillen kehittää aerobista perus- ja vauhtikestävyyttä. Joka kuukauden ensimmäisenä sunnuntaina tällä tunnilla on eri Teema, joka voi liittyä esimerkiksi musiikkivalintoihin tai tuntirakenteeseen. Ilmoitamme teeman Porihallin facebook -sivulla samalla viikolla kun tunti pidetään.

 • Asahi Health 45´

  Rauhallinen, kiinalaisesta aamuvoimistelusta (Tai Chi) vaikutteita saanut terveysliikuntatunti. Tunti on helpoista, hitaista ja pehmeistä liikkeistä koostuva liikesarja; kehon liike, hengitys ja keskittyminen yhdistyvät tasapainoiseksi kokonaisuudeksi.

  Pilates 45´

  Pilates on kehonhallintamenetelmä, joka vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia, syventää hengitystä ja opettaa fysiologisesti oikeita liikeratoja. Pilates-harjoittelu kehittää voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja kehonhallintaa.

  Syvävenyttely 45´

  Rentouttava ja palauttava lihashuoltotunti. Tunti koostuu helposta ja rauhallisesta liikeratoja avaavasta lämmittelystä sekä lihasten pituutta ja nivelten liikkuvuutta lisäävistä pitkäkestoisista venytyksistä. Tunnilla rentoutuu sekä keho että mieli.

  Kehonhuolto 55´

  Moni liikkuvakin ihminen kärsii joskus erilaisista kivuista tai vaivoista mm. selän ja lantion alueella tai olkapäissä. Kuntouttava, palauttava ja kehon toimintaa ja liikkuvuutta parantava harjoittelu onkin tärkeää ja se on hyvä tehdä hermosto ja lihaskalvot huomioiden. Kehonhuolto -tunti pitää sisällään sekä toiminnallisia liikkuvuus- ja aktivointiharjoitteita että rentouttavaa syvävenyttelyä. Tunnin ydinasia on siis yksinkertaisesti kehon hyvinvoinnin parantaminen.

  Ryhti 45´

  Tällä tunnilla keskitytään erityisesti niska-hartiaseudun sekä selän hyvinvointiin. Tunti on kevyehkö, joten se sopii myös aloittelevalle kuntoilijalle.

  Muokkaus 45´

  Perinteinen koko kehoa kiinteyttävä lihaskuntotunti!  Lyhyen ja helpon lämmittelyn jälkeen siirrytään tehokkaisiin koko kehoa muokkaaviin lihaskuntoliikkeisiin, joita voidaan tehostaa mm. käsipainoilla ja kuminauhoilla. Muokkaus on lihaskuntojumppaa parhaimmillaan!

  Kahvakuula 45´

  Monipuolisuudellaan hämmästyttävä, sekä voimaa että kestävyyttä kehittävä tunti! Kahvakuulalla harjoittelu on toiminnallista ja erittäin tehokasta, koko vartaloon kohdistuvaa treeniä. Kahvakuulaharjoittelu  lisää lihasvoimaa, nopeutta, kestävyyttä ja tasapainoa. Kuulavalikoimastamme löytyy 4-16 kilogramman kuulia, joten haasteita löytyy sekä aloittelijalle että kokeneemmalle treenaajalle.

  Kahvakuula HIIT 30´

  Puolen tunnin pituinen erittäin tehokas intervallitunti, jossa vaihtelevat selkeät työ- ja palautusosiot. Työosuuksilla nostetaan sykkeet jopa maksimitasolle!

  Kiertoharjoittelu

  Helppoa, hauskaa ja tehokasta treeniä koko keholle, niin aloittelijoille kuin konkareillekin!  Tunnilla tehdään liikkeitä tarkoitukseen räätälöidyillä paineilmalaitteilla sekä ohjaajan valitsemilla muilla välineillä. Kiertoharjoittelu  kehittää sekä lihaskuntoa että kestävyyttä.

  Bodyweight Training 55´(kehonpainolla harjoittelu)

  Erittäin tehokkaissa, mutta silti hauskoissa treeneissä käytetään vastuksena nimensä mukaisesti vain omaa painoa. Harjoittelu omalla kehonpainolla kehittää niin lihasvoimaa, kestävyyttä, tasapainoa kuin koordinaatiotakin. Bodyweight Training onkin yksinkertaisuudessaan erittäin monimuotoinen liikuntamuoto. Tule, kokeile ja ihastu!

  Venyttely 30´

  Puolen tunnin venyttely ei sisällä alkulämmittelyä, joten sinun kannattaa lämmitellä omatoimisesti esim. kuntosalin aerobisilla laitteilla. Puolen tunnin aikana tehdään keskipitkät tai pitkäkestoiset venytykset isoille lihasryhmille, joten tämä sopii loistavasti palauttamaan esim. salitreenin jumittamat lihakset.

  MamaMix

  MamaMix –tunneille voit ottaa lapsesi mukaan! Tunti itsessään on suunnattu aikuiselle eli kyseessä ei ole lapsen kanssa yhdessä tehtävä liikuntahetki. Ota lapselle lelu tai värityskirja mukaan tai ihan pikkuinen voi vaikka kölliä kantokopassa äidin jumpatessa. Lapsi on mukana vanhemman vastuulla.